Startbrief 2023-2024

Lees hier de startbrief van het turnseizoen 2023-2024

Beste gymnasten, Beste ouders,

 

 

Vanaf vrijdag 1 september starten wij vol nieuwe energie het turnseizoen 2023–2024.

We blikken eerst nog even super tevreden terug op het voorbije turnseizoen, waarin we met verschillende gymnasten hebben deelgenomen aan het Belgisch kampioenschap in verschillende disciplines.

 

Daarnaast werden voor alle groepen activiteiten op touw gezet, waarbij de kinderen schitterden: onze dansshow, gymstars happening, gymtopia happenings, TTM wedstrijden, toonmomenten, enz.

 

NIEUW 

Vanaf dit seizoen is de opstart van de G-sport. Deze lessen zijn geschikt voor personen met chronische aandoeningen (arthrose, prothese, reuma, diabetes, conditieverlies door behandelingen of ziekte, …).

We zetten ook volgend turnseizoen onze basisschool-werking verder. Dit betekent dat enkele gymnasten de kans krijgen om overdag te trainen, in voorbereiding op topsport. Dit doen we in samenwerking met de gemeentelijke basisschool en de Gymfed.

 

In het kader daarvan bieden we voor kleuters 3 enkel nog een lessenpakket aan van 2 trainingen per week, ter voorbereiding van het gymtopia- programma.

 

Omwille van trainerstekort kunnen we voorlopig geen lessen organiseren voor kleuters 1, TTJ3, dans jeugd, streetdance/hiphop en dans gevorderden. Hopelijk kunnen we nog tijdig de juiste trainers hiervoor vinden.

We vinden het bijzonder jammer voor alle gymnasten die hierdoor uit de boot vallen.

  

Om de werking (en de club) hierbij te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende
sponsoring. Neem daarvoor contact op via otvnazareth@gmail.com of spreek ons aan.

  

 

De ingestelde regeling dat ouders de zaal niet meer mogen betreden blijft behouden. Dit komt ten goede aan de concentratie en veiligheid van de gymnasten. We voorzien dit turnseizoen op gepaste tijdstippen een of meerdere toonmomenten. Info volgt via de trainers.

 

Wat staat er op het programma 2023-2024

  • Pasdagen voor kledij: zaterdag en zondag 9 en 10 september
  • Truffel actie: zaterdag 25/11, inpakdag, 26/11 = afhaalmoment
  • De Sint komt langs op zaterdag 2/12
  • TURNSHOW: zaterdag & zondag 9 en 10 maart 2024
  • Wedstrijd Vlaams Kampioenschap TTJ jongens, eigen organisatie (in Nazareth): zaterdag & zondag 20 en 21 april 2024
  • Dansshow: zaterdag 4 mei 2024
  • Gymstars-happening (voor gymstar-groepen): voorjaar 2024
  • Gymtopia meeting: verschillende data

De wedstrijddata voor onze competitie-groepen worden via de trainers doorgegeven.

Inschrijven en lidgelden

Bijgevoegd voorlopig lessenschema geeft een overzicht van wat OTV dit schooljaar te bieden heeft. Mogelijks wordt dit nog beperkt gewijzigd, in functie van de studies van onze trainers.

Inschrijven doe je vanaf 1 augustus (als huidig lid) via de inschrijvingsmodule op de website van de club: http://inschrijvingen.gymfed.be/wizard/index?get=stamnummer=880

Gymnasten kunnen enkel inschrijven in de groep die meegedeeld werd door de trainers van het voorbije turnseizoen.

 Let op, sommige groepen hebben een beperkt aantal plaatsen, we kunnen dus NIET garanderen dat alle huidige leden opnieuw plaats zullen vinden in hun groep.

Vanaf 15 augustus, 00.00 uur kunnen ook nieuwe leden inschrijven.

Wanneer u inlogt op de website, verschijnen de groepen waar u zou kunnen inschrijven aan de hand van de geboortedatum en geslacht. Hieruit kan u dan uw keuze maken (sommige groepen zijn echter enkel na selectie), online inschrijven en de betaling regelen.

Inschrijven voor volgende competitie groepen kan enkel na selectie.

     Toestelturnen meisjes / jongens

o  Gymtopia 6 of 8 uur

o  TTM en TTJ

o  I, C, B of A-niveau

     Tumbling (zowel recrea als competitie)

Twijfel je over welke groep je je moet inschrijven? Geef ons een seintje en we zoeken het met jou uit!

Het lidgeld dient online betaald te worden voor een volledig jaar. Voor de competitie-gymnasten of hoge inschrijvingsbedragen kan een gespreide betaling aangevraagd worden. Dit doe je best via mail naar otvnazareth@gmail.com

Indien je niet ingeschreven bent en/of niet betaald hebt, dan ben je geen lid van OTV. Dit betekent dat je niet verzekerd bent en niet mag deelnemen aan de trainingen. Jouw plaats zal dan vrijgegeven worden aan iemand van de wachtlijst.

Lidgelden (inclusief ongevallenverzekering) voor de recreatiegroepen 2023-2024: zie website.

Het formulier voor de mutualiteit kan je na betaling van het inschrijvingsgeld onmiddellijk zelf downloaden op de website van de gymfed: www.gymfed.be > Mijn Gymfed > Attesten en diploma’s. De attesten zijn niet meer beschikbaar vanaf juni 2024.

OTV verschaft geen fiscale attesten voor het inschrijvingsgeld.

Alle nuttige informatie is te vinden op onze website www.otvnazareth.be: oa het uurrooster, belangrijke data, intern reglement, verplichte kledij, enz….

De trainers en het bestuur van OTV wensen u alvast een goede start en hopen u te mogen verwelkomen vanaf vrijdag 1 september.

Sportieve groeten, 

Bestuur OTV Nazareth 

Chantal, Filip, Ellen, Ann, Leoniek, Patricia, Gert-Jan, Matthias 

otvnazareth@gmail.