Kledijverkoop 2019-2020

Beste ouders en gymnasten,

Hierbij vinden jullie de nodige informatie over de kledijverkoop die doorgaat in september. 

Wie heeft welke kledij nodig?: Op de pagina van de clubkledij kan je terugvinden wat jouw zoon of dochter allemaal nodig heeft. Op de affiches op het prikbord in de zaal is eveneens alle info (met foto’s / overzichten / prijzen ) terug te vinden. Bekijk zeker op voorhand deze info, zodat je ter plaatse goed geïnformeerd de nodige kledij kan aankopen.

Er werd een nieuw wedstrijdturnpak gekozen voor de wedstrijdgroepen van de meisjes. Dit zijn dus concreet: AGD, tumbling competitie, I, C, B en A. De oude wedstrijdturnpakken kunnen op wedstrijden dus niet meer gedragen worden vanaf dit seizoen. De wedstrijd groepen van de jongens behouden hun turnpak.

Wat wordt er verkocht?:

  • De verplichte competitiekledij
  • Het vernieuwde club-T-shirt
  • Het oud model (verlaagde prijs) en het nieuw model clubturnpakken
  • De clubtraining

Tijdens de pasdagen wordt er enkel kledij gepast en besteld. De kledij wordt bezorgd vlak voor de kerstperiode

Betalingen kunnen per overschrijving (binnen de week) of met cash geld. Er is dus geen mogelijkheid tot bankcontact!

Als er iemand tweedehands kledij wil verkopen, dan is dat ook mogelijk (zie werking tweedehandsverloop onderaan).

Wanneer gaan de pasdagen door?:

  • Maandag: 23 september, tussen 18 en 21 uur
  • Dinsdag: 24 september, tussen 18 en 21 uur
  • Zaterdag: 28 september, tussen 9 en 12.30

Hierna is er geen mogelijkheid meer om kledij aan te kopen.

Waar kan je ons vinden?: In de inkomhal aan de nieuwe turnhal (de zijde aan het voetbalplein).

Hoe gaat de tweedehandsverkoop in zijn werk: 

Iedereen die turnkledij tweedehands wil verkopen kan die kledij naar de pasdagen brengen en zelf ophangen aan de voorziene kapstokken. Op de kledij spelt je de prijs die je vraagt alsook je telefoonnummer. Op die manier kan de verkoop onderling geregeld worden. OTV komt hierin niet tussen (we voorzien enkel de mogelijkheid tot verkoop van tweedehandskledij en voorzien een aantal kapstokken). Op het einde van de derde pasdag moet iedereen zijn eigen kledij weer ophalen (tenzij het verkocht is). Zoniet schenken we het aan een goed doel.

Tot binnenkort, 

Matthias Belpaire